Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов роудстер - Alfa Romeo 4C

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мда, колата е страхотна. Дано по-скоро я видим по пътищата.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

С един бърз превод изглежда, че ще се оборудва с 1750 TBi двигателя от Жулиета КуВе и скоростна кутия с 2 съединителя. Подмокрих се...
      Subaru Legacy 3.0R
      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
      sigpic

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=6Tq3kmACX2E&feature=player_embedded

Comment

Не знам защо, ама тази Алфа отзад много ми прилича на Феррари.

Comment

Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
            С един бърз превод изглежда, че ще се оборудва с 1750 TBi двигателя от Жулиета КуВе и скоростна кутия с 2 съединителя. Подмокрих се...
            така е колега
            на втора стараница съм превела набързо характеристиките преди представянето в Женева
            (http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...t=45587&page=2)
            Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Няма ли някъде по-големи снимки, на сайта на изложението няма нищо... а на аутомедия са много ситни, че излежда добре за уолпейпърче?

Едит: Намерих си няколко
              Ще започнем с това...
              Красота!!!! Даже лаптопа ми тръгна по-бързо като я сложих за тапет
              Вярно, че прилича на Елиз, но теглото на 4С е по-ниско, само олекотените версии на Лотуса го доближават. Защо обаче е 200 к.с., а не 235? Най-много ми хареса това, което се каза накрая на видеото, а именно, че 4С е символ за посоката за развитие, която желаят. Това казано от CEO на Алфа Harald Wester изглежда обещаващо. Някъде мернах и предполагаема цена от 45000 евро за Европа.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

колко ще струва тази красота ?

---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:40 ----------

http://www.topgear.com/uk/car-news/g...ept-2011-03-01
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  колко ще струва тази красота ?

---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:40 ----------

http://www.topgear.com/uk/car-news/g...ept-2011-03-01
                  нещо от рода на 40-45 хиляди евро!
                  www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                    Заеби, тва е някъв Фиат, 33-ката е къде по-яка
                    Много си прав. Тва си е сбирщайн отвсякъде - шаси на Далара, двигател на ФИАТ и то некви умрели 200 коня. Ми даже и ФВ имат къде къде по-мощни предложения, а и по-евтини. Дизайнът също не важи, на мен ми прилича на Астра, но е по-грозна. А имаше времена, когато със 75-цата и най-вече 33-ката (култов автомобил) всявахме респект и конкуренцията трепереше пред качеството на Алфа Ромео. Сега предлагат някаква уж спортна измислица със задно разположен двигател и псевдо-авангардни материали - карбон и алумин... мъка мъка... Мен ме е срам, че карам Алфа вече.
                    2014: Deutschland &#252;ber alles

Comment

http://www.tuning.bg/avto-novini/alf...n-razmer-26351
                      http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3652331

Най-хубавото е че от догодина излиза серийно
                      Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 21:59.
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                        Много си прав. Тва си е сбирщайн отвсякъде - шаси на Далара, двигател на ФИАТ и то некви умрели 200 коня. Ми даже и ФВ имат къде къде по-мощни предложения, а и по-евтини. Дизайнът също не важи, на мен ми прилича на Астра, но е по-грозна. А имаше времена, когато със 75-цата и най-вече 33-ката (култов автомобил) всявахме респект и конкуренцията трепереше пред качеството на Алфа Ромео. Сега предлагат някаква уж спортна измислица със задно разположен двигател и псевдо-авангардни материали - карбон и алумин... мъка мъка... Мен ме е срам, че карам Алфа вече.

Колега, надявам се да не говориш сериозно, или поне случайно в поста ти да липсват цели изречения.

Алфа трябва да произвежда точно такива спортни автомобили,а не някви CL 65 AMG или Bentley GT дето са по над 2 тона и струват по половин милион. За тия пари наистина е евтина, 50 000 евро струва Audi RS3, което се доближва до 4С само по ускорение. Тая алфа ще е една от най-достъпните супер автомобили. С тия ни'кви кила и конструкцията със средноразположен двигател ще засрамва по пистите доста по-мощни и скъпи автомобили.

Що се отнася до обикновените автомобили на марката, е необходомо да бъдат пуснати доста по-спортно ориентирани заместници на 159, Brera, Spider, Giulietta и Mitto, които за разлика от 75 и 33 не минават за най-спортни в класа си. Според мен това е начина да се възвърне спортния имидж на марката. Това е моята представа за развитието и с оглед на нейните традиции.
                        по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Нали не си мислите, че в серийно производство ще е под 1000-1100кг...Което пак не е много с 250к.с ТБИ...Това го казвам, защото много ми омръзна как ще е 850кг. а ми е супер нереално това...

Иначе много ми харесва и смятам, че наистина е добра новина за марката, както и 5тото време на Жулиета КуВе на Серес!
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

А сега пак говорете, че маркарта не е спортна и бяга от традициите си! Винаги е било така затишие пред буря! Минат не минат няколко години и избият рибата! Точно в традицията на марката!
                            Супер красив лек спортен автомобил!
                            ....beauty is not enough....the new Alfa Romeo
                            Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                            FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                            sigpic

Comment

Нямам думи,колата е уникална
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Чудесна е колата, всякак е по-добре да прилича на Ферари, отколкото на Нисан Микра. Дано скоро влезе в производство!
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X